DEAT Holland
Duurzaam Energie Advies Team

WELKOM BIJ DEAT-Holland


DEAT Holland is opgericht door Martin Nederpelt met als doel de drempel te verlagen om te verduurzamen en ons voorbereiden op de komst van waterstof. Dit is in ons aller belang en onze planeet. Wij verwachten, dat de rekening om te verduurzamen wordt neergelegd bij die genen die niet willen of kunnen verduurzamen. Zij die wel verduurzamen, kunnen beroep doen op meerdere vormen van subsidie. Maar welke vorm past bij uw onderneming en welke eisen worden er gesteld waar liggen de grensen? Past het op uw installatie? Welke gevolgen heeft het? Wat kost het en wat is de besparing? Kortom wij ondersteunen de klant niet alleen in ons belang. Maar voor al in het belang van de klant om uit meerdere producten de juiste keuze te maken of te combineren. 

DEAT Holland bestaat uit een samenwerkingsverband van specialisten, zoals ingenieurs en ondernemers op het gebied van verduurzaming. Te denken valt aan Urban windmolens, zonnepanelen, Warmtepomp,  woonhuis bedrijf of voor gemeente zwembad, of vakantiepark, hybride zonnepanelen (bespaart ook gas, en levert 10% extra watt piek rendement met de zonnepanelen), heatpipes (zonnebuizen), warmtewinning uit melk, asbestverwijdering, aanbrengen van duurzame dakplaten (met 30 jaar garantie) en advies op het gebied van energiecontracten en het oversluiten van uw te dure contract. 

Met al deze specialisten onder één dak zijn wij in staat u optimaal te adviseren en uw verduurzaming plannen te realiseren. Indien nodig in meerdere stappen te realiseren.