DEAT Holland
Duurzaam Energie Advies Team

WELKOM BIJ DEAT-Holland


DEAT Holland is opgericht door Martin Nederpelt met als doel de drempel te verlagen om te verduurzamen en ons voorbereiden op de komst van waterstof. Dit is in ons aller belang en onze planeet. Wij verwachten, dat de rekening om te verduurzamen wordt neergelegd bij die genen die niet willen of kunnen verduurzamen. Zij die wel verduurzamen, kunnen beroep doen op meerdere vormen van subsidie. Maar welke vorm past bij uw onderneming en welke eisen worden er gesteld waar liggen de grensen? Past het op uw installatie? Welke gevolgen heeft het? Wat kost het en wat is de besparing? Kortom wij ondersteunen de klant niet alleen in ons belang. Maar voor al in het belang van de klant om uit meerdere producten de juiste keuze te maken of te combineren. 

DEAT Holland bestaat uit een samenwerkingsverband van specialisten, zoals ingenieurs en ondernemers op het gebied van verduurzaming. Te denken valt aan Urban windmolens, zonnepanelen, Warmtepomp,  woonhuis bedrijf of voor gemeente zwembad, of vakantiepark, hybride zonnepanelen (bespaart ook gas, en levert 10% extra watt piek rendement met de zonnepanelen), heatpipes (zonnebuizen), warmtewinning uit melk, asbestverwijdering, aanbrengen van duurzame dakplaten (met 30 jaar garantie) en advies op het gebied van energiecontracten en het oversluiten van uw te dure contract. 

Met al deze specialisten onder één dak zijn wij in staat u optimaal te adviseren en uw verduurzaming plannen te realiseren. Indien nodig in meerdere stappen te realiseren. t.o.v. 2017 De energiebelasting voor de afname > 10.000 kWh stijgt met ca. 8% De energiebelasting op gas stijgt licht door met gemiddeld 2,5% Forse stijging tarieven Opslag Duurzame Energie (ODE) Vanaf 2013 is deze heffing in het leven geroepen met als doel om het potje voor de subsidies op het gebied van duurzaamheid te spekken. Deze heffing stijgt jaarlijks explosief. Na de verhoging voor 2017 van 59% op elektriciteit en 62% op gas zal er voor 2018 wederom een forse verhoging worden doorgevoerd. De verhoging ODE op de verbruiken tot 10.000 kWh stijgt maar liefst ca. 80%! Voor de verbruiken >10.000 kWh bedraagt de verhoging ca. 45% De verhoging ODE op gas bedraagt ook 80% (verbruiken tot 170.000 m³). Verbruiken >170.000 m³ worden verhoogd met ca. 45%.Extra financiële noodzaak voor het reduceren van uw energievraag en het creëren eigen middelen Traditioneel worden investeringen door de financieel verantwoordelijken getoetst op terugverdientijd (return on investments). Dit is inmiddels achterhaalt, aangezien de kosten vanuit overheidswege zo explosief oplopen en handhaving op de milieuwet (activiteitenbesluit/EED) strenger wordt. Hierdoor worden investeringen in energiereductie en/of creëren eigen duurzame middelen bittere noodzaak! Momenteel zijn er nog voldoende stimuleringsmaatregelen waardoor een goed rendement op de investering nog haalbaar is. Wij geven u advies over de juiste oplossing voor uw project regelen en begeleiden uw aankoop van A tot Z. Desgewenst kunnen wij adviseren over de mogelijkheden op het gebied van subsidies en deze voor u aanvragen. Ook voor advies op het gebied van financieringsmogelijkheden voor uw verduurzaming plannen, hebben wij een specialist in huis. Wij verkopen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice! We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen.


 Voor meer informatie zie www.de-at.nl