DEAT Holland
Duurzaam Energie Advies Team


Co2-BioClean is de nieuwe manier van reinigen.


1. Co2-BioClean breekt vuil en biofilm af en zet al het organisch vuil om in zuiver water en CO2.


C02-BioClean bevat micro-biologie zoals bodemorganismen die voorkomen in de grond. Deze micro- bijvoorbeeld biofilm verwijderen en al het vuil afbreken op moleculair niveau. Deze afbraak verandert de eigenschappen van een materiaal en hierdoor wordt olie oplosbaar in water. Vervolgens kunnen de organismen het vuil opeten en daarmee ook het afvalwater zuiveren. Co2-BioClean is volledig veilig voor u en uw omgeving.

 


2. Co2-BioClean is 100% biologisch en is niet chemisch. Dat is beter voor het milieu en voor u.

 

Met Co2-BioClean heeft u de modernste technologie in handen, geconcentreerd en vervaardigt in praktische reinigingsproducten. Met respect voor de eeuwige natuurwetten en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals die ons zijn gegeven door de natuur. Co2-BioClean maakt gebruik van bodemorganismen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2. Co2-BioClean is pH-neutraal, niet giftig en veilig voor mens en natuur.


3. Co2-BioClean is pH neutraal en uw materialen blijven in topvorm doordat Co2-BioClean geen bijtende, blekende of zurende middelen bevat.Doordat Co2-BioClean pH-neutraal is, laat het al uw materialen met rust en verwijdert het alleen organische resten. Natuursteen, hout, metalen en kunststoffen worden niet aangetast en gaan langer mee. Oppervlakten die eerder niet te reinigen waren krijgen een tweede kans. Let wel op, want natuurlijke pigment wordt ook afgebroken in poreuze materialen zoals textiel.

4. Synthetische olie wordt oplosbaar in water. Synthetische olie wordt omgezet in zuiver water en CO2. 

Co2-BioClean breken de lange koolstofketens af zodat ze oplosbaar worden in water. De toegevoegde bodemorganismen doen de rest,  dit om in zuiver water en CO2.

5. Co2-BioClean elimineert geuren werkelijk. Waar andere middelen maskeren, breekt Co2-BioClean de stankveroorzakers volledig af en zet dit om in zuiver water en CO2.

Ziekmakende bacteriën produceren vieze geurtjes. Onze microbiologie eet deze reststoffen op, produceert enkel CO2 en dat is geurloos. Naast dat Co2-BioClean gemakkelijk biofilm verwijdert, lost Co2-BioClean ook urinekristal op.

6. Co2-BioClean maakt het mogelijk om olievlekken, die diep in de oppervlakte zijn ingetrokken, te reinigen.

Doordat Co2-BioClean levende bodemorganismen bevat die met behulp van water diep door kunnen dringen in elk poreus materiaal (zoals cement, grond) kan het ook vuil afbreken dat al diep is ingetrokken in het materiaal. Hierdoor is onze bodemsanering extra effectief en voordelig.

 

7. Ziekmakende bacteriën en virussen krijgen geen kans meer om zich te vermenigvuldigen.

Doordat Co2-BioClean organische resten omzet in zuiver water en CO2 is er geen voedingsbodem meer voor ziekmakende bacteriën. Co2-BioClean treed op als natuurlijke vijand voor Salmonella, E-Coli, Staphyloccocus, het Noro-virus, zwemmerseczeem en vele andere pathogenen. Co2-BioClean maakt hygiënisch schoon en herstelt de natuurlijke balans in uw omgeving. Is ook perfect voor het reinigen van zonnepanelen

Technologie

De processen die normaal in de natuur plaatsvinden hebben we super geconcentreerd toegevoegd voor het veeleisende schoonmaakwerk. Co2-BioClean werkt anders dan chemicaliën. Waar chemicaliën het vuil proberen op te lossen door veel schadelijke zuren te gebruiken, gebruikt Co2-BioClean natuurlijke bodemorganismen die de moleculen van het vuil afbreken. Co2-BioClean corrodeert niet en kan gebruikt worden op elk (natuur) materiaal zonder het materiaal aan te tasten. Naast een super schoon resultaat krijgen ziekmakende bacteriën geen kans om te groeien, doordat Co2-BioClean al het mogelijke bacteriële voedsel volledig verwijdert en geen spoor achterlaat. Co2-BioClean maakt gebruik van bodemorganismen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2. 

 • We gebruiken de beste biosurfactanten gevonden in de natuur.
 • Dankzij bodemorganismen bereiken we een constantheid van voorwaarden binnen onze vloeistoffen. Hierdoor zijn onze producten verzekerd van een lange levensduur.
 • Onze producten zijn 100% plantaardig en niet getest op dieren.


Co2-BioClean is de nieuwe manier van reinigen.

 

Waarom overschakelen:

Het gebruik van Co2-BioClean in uw carwash levert u als ondernemer veel op.  Het wassen van de auto kan op lagere temperaturen en het watergebruik zal afnemen met 85% doordat het water hergebruikt kan worden. Daarnaast zullen de exploitatiekosten met 17% dalen door de besparing op preparaten en materialen. Dit omdat onze producten efficiënter werken en de borstels niet aantasten. Co2-BioClean spaart de onderdelen van auto en geeft een vet-vrij resultaat, waardoor de natuurlijke glans van de lak behouden word. Daarnaast bevatten onze wasstraatproducten essentiële olie voor een aromatische ervaring.

Hoe werkt het:

Co2-BioClean breken het vet volledig af en hierdoor wordt de auto totaal vetvrij. De natuurlijke glans van de lak is weer zichtbaar en zorgt voor een diepere glans. Daarnaast breken onze non toxic Co2-BioClean olie-deeltjes af in het water. Hierdoor is uw afvalwater volledig gereinigd van olie en andere onnatuurlijke materialen. Het water produceert geen stank meer en kan zonder risico’s weer hergebruikt of geloosd worden in het riool. Het water bevat geen schadelijke stoffen meer. 

Voordeel voor uw klant

 • Vet en olie zorgt ervoor dat alle soorten vuil op de auto blijft vastplakken. 
 • Dit kunnen vetten/oliën van organische oorsprong en vetten/oliën van synthetische oorsprong zijn.
 • Chemicaliën en zuren maken de vet-delen kleiner, maar verwijderen ze niet totaal. 
 • Hierdoor blijft de auto vet en glanst de oppervlakte minder en is de lak vertroebelt

    Een beter wasresultaat met een diepere glans

 • Geen slijtage van uw lak, rubbers, stickers en plastic
 • Ramen zullen langer vetvrij blijven waardoor het zicht enorm verbeterd
 • Geen stank
 • 100% biologisch
 • 100% veilig voor mens en milieu.

 

Voordeel voor de ondernemer

Co2-BioClean bevat geen zuren of alkalische middel. Hierdoor zorgt het gebruik niet alleen voor minder slijtage aan de rubbers en stickers van de auto, maar ook uw machines, leidingen, borstels en gereedschappen blijven in topvorm.  


 • Geen investeringen voor waterzuiveringssystemen
 • Tot 80% verlenging exploitatietijd voor textielborstels
 • Tot 85% besparing door afvalwaterscheiding
 • Geen stank van afvalwater
 • Reinigen op lage temperatuur
 •  100% Biologisch en veilig voor mens en natuur.

 Schoon afvalwater

Enzymen breken het vet volledig af en hierdoor wordt de auto totaal vetvrij. De natuurlijke glans van de lak is weer zichtbaar en zorgt voor een diepere glans. Daarnaast breken onze micro-organismen de olie-deeltjes af in het water. Hierdoor is uw afvalwater volledig gereinigd van olie en andere onnatuurlijke materialen. Het water produceert geen stank meer en kan zonder risico’s weer hergebruikt of geloosd worden in het riool. Het water bevat geen schadelijke stoffen meer.

De voordelen van Co2-BioClean zijn ook duidelijk wanneer u het afvalwater analyseert. Tijdens een test, uitgevoerd in Januari 2020, is het minerale olie-gehalte (C10-C40), na vijf dagen, van 3700 microgram per liter, naar 970 microgram per liter gedaald.  


Boten reinigen

 


Het reinigen van boten en vaartuigen in uw haven met BioConcentraat brengt vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat het is toegestaan om BioConcentraat te lozen in oppervlakte water. Hiervoor heeft u geen vergunning nodig want BioConcentraat bevat geen schadelijke ingredienten. BioConcentraat verwijdert kalk, groene aanslag, zwarte aanslag en tast uw materialen niet aan. 

Sport en Wellness

Co2-BioClean beschermt uw club van pathogene bacteriën en houdt uw materialen in topvorm. Co2-BioClean reinigt alle materialen zoals hout, natuursteen en kunststof, maar tast deze niet aan omdat Co2-BioClean pH neutraal is. Zweet, kalk, urine en vet. Een koud kunstje en 100% biologisch.


Garage/Parking


Co2-BioClean zet synthetische olie om in zuiver water en CO2. Naast het reinigen van materialen zoals velgen, motoren en gereedschap, reinigt Co2-BioClean ook olieresten die diep in uw cementvloer zijn ingetrokken. Dit is niet alleen bevordelijk voor de presentatie van uw vloer, maar ook voor de brandveiligheid. Co2-BioClean breekt de lange koolstofketens af en zet dit om in zuiver water en CO2. Ideaal voor uw werkplaats of parking.

Co2-BioClean 

Industrie/Terminals

Tankcleaning en overige schoonmaak op het platform. Volledig biologisch met goede resultaten voor uw afvalwater. Synthetische en minerale olie word direct gereinigd met behulp van onze microbiologie. Daarnaast is Co2-BioClean Foodgrade en werkt ook sterk ontvettend voor organische en plantaardige vetten.

Co2-BioClean