DEAT-Holland
Duurzaam Energie Advies Team

AFVAL MILIEU SERVICE Holland

Verduurzaam Afval, Met Milieu Service Holland

 

Bespaar op afval en investeer in verduurzaming op energie


MILIEUBEWUST, SERVICEGERICHT, IN HEEL NEDERLAND

Bedrijfsafval? Vertrouwelijk papier vernietigen? Milieu Service Holland zorgt voor snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. MILIEU bewust, met uitstekende SERVICE en altijd tegen de scherpste prijs. In elke plaats in NEDERLAND. Hiermee bespaart u op de vaste lasten van uw onderneming. De besparing kan worden omgezet, in combinatie met subsidie van de overheid om te verduurzamen dus besparen op energie. 

AFVALINZAMELING

Waar in Nederland u ook gevestigd bent, Milieu Service Holland zorgt gratis en binnen 24 uur voor een afvalcontainer. Wanneer er meerdere afvalstromen bij u vrijkomen bieden wij u eerst een gratis Afval-scan. Aan de hand van deze analyse krijgt u een advies op maat over de meest praktische en voordeligste oplossingen.

PAPIER- EN ARCHIEFVERNIETIGING

Zowel voor eenmalige vernietiging als voor periodiek vernietigen van uw papieren en vertrouwelijke documenten bent u bij ons aan het juiste adres. Op veel plaatsen vernietigen wij uw Archiefvernietiging onze unieke Mobiel Zeker-service: archieven worden letterlijk voor uw deur versnipperd. En waar dat niet kan, zorgen wij dat uw papier op andere wijze betrouwbaar vernietigd wordt.


Wilt u een offerte aanvragen, graag de volgende gegevens aanleveren: 

  • De laatste factuur van de huidige leverancier. 
  • NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats.) van uw bedrijf.

 

 

 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op voor een afspraak, of u kunt u ons mailen, info@de-at.nl of info@deat-holland.nl


Composteermachine